"French Toast" uten egg
I denne retten bruker vi arrowroot som er vanlig å bruke i Japan, både som medisin og som stivelse og fortykningsmiddel i matlagning. Den er fin å bruke som erstatning for egg når dette ikke tåles. Arrowroot kjøpes i helsekostforretninger. Pulveret har lang holdbarhet
Share |

Dette trenger du

  • 1 1/2 kopp rismelk
  • 4-6 stykker loff uten(evnt. gluten, melke, eggefritt)
  • 3 ss arrowroot pulver
  • 3-4 ss margarin uten melk
  • 1 ts kanel

Slik gjør du

Bruk en stor bolle og visp sammen rismelk, kanel og arrowroot. Del brødet i triangler, og la det ligge i blandingen til det er blitt mykt, ca 1-3 min. Varm smøret / margarinen i panne på medium/ høy varme. Ikke ha for mange av brødstykkene i på en gang. Stekes i 2-3 min på hver side, eller til de er blitt gyldne. serveres straks med syltetøy eller frukt.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com