Pinnebrød
Pinnebrød
Det tar bare et par minutter å røre sammen en pinnebrøddeig, ta den med i en pose og deigen hever seg mens du går turen og tenner opp bålet. Foto; mat.no
Share |

Dette trenger du

1/2 pk tørrgjær
1 1/4 dl lunkent vann
2 ss olje
litt salt
mel til passe fast deig

Glutenfrie pinnebrød
2 dl glutenfritt mel
25 g smør eller melkefri margarin
0,5 ts salt
1 ts (toppet) bakepulver
1,8 dl melk som tåles

Slik gjør du

1.Arbeid alt godt sammen og ha det i en plastpose

2.Trill deigen til en tynn pølse, rull den rundt en pølse eller en pinne og stek på bålet

Glutenfrie pinnebrød

1. Smuldre smøret i melet og bland i resten. Deigen skal ikke være for løs, men fin å rulle ved bålet. Ha i en plastpose

2.Trill deigen til en tynn pølse, rull den rundt en pølse eller pinne og stek på bålet

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com