Sjokolademuffins
Sjokolademuffins
Disse sjokolademuffinsene er laget av jyttemel som er laget spesiellt for hvetemelallergikere eller cøliaker. Det er selfølgelig ingenting i veien for å bytte til vanlig hvetemel i denne oppskriften. "Holex Mokkabønner" er uten melk og nøtter. Bilde/oppskrift fra Holmen Crisp
Share |

Dette trenger du

  • 125 g smør eller melkefri margarin
  • 2 ½ dl sukker
  • 3 egg
  • 2 dl Jyttemjøl
  • 1ss kakaopulver
  • 1 ts. bakepulver
  • Mokkabønner

Slik gjør du

  1. Rør smør og sukker hvitt og luftig.

  2. Tilsett eggene, ett om gangen, og rør godt.

  3. Sikt i Jyttemjøl, kakaopulver og bakepulver og rør om.

  4. Fyll røren i papirformer, store eller små, halvfulle. Stikk en eller flere mokkabønner ned i formene.

  5.  Stekes i 170 grader midt i ovnen, ca. 10-20 min. Dette gir ca. 25 store eller 50 små muffins.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com