Pepperkakemuffins
Pepperkakemuffins
Oppskrift og bilde er fra Holmen Crisp. Jyttemel er en fiberrik melblanding naturlig fritt for gluten. Melet er laget spesielt for hveteallergikere eller cøliaker. De fleste med laktoseintoleranse vil tåle rømmen i oppskriften
Share |

Dette trenger du

100 g smør eller margarin uten melk
3 dl brun farin
3 egg
2 dl Jyttemjøl

2 ts bakepulver
1 dl seterrømme
1 ts kanel
1 ½ ts ingefær
1 ½ ts nellik

Slik gjør du

  • Rør smør og sukker hvitt.
  • Tilsett eggene, ett om gangen og rør godt.
  • Sikt mel, bakepulver og krydder ned i blandingen, tilsett rømmen.
  • Bland alt godt og fylles i muffinsformer

    Stekes 175 grader 15-20 min. avhenger av formenes størrelse.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com