Dessert Scones
Dessert Scones
oppskrift/bilde fra www.alprosoya.com. I denne oppskriften fra Alpro Sya er det brukt soyamelk. Bytt gjerne til annen melk, alt etter hva du tåler og liker. Server Dessert Scon med syltetøy eller ost.
Share |

Dette trenger du

  • 450 gr hvetemel (evt glutenfritt)
  • 3 ts bakepulver
  • 85 gr margarin uten melk
  • 25-30 gr sukker
  • 4 egg
  • 250 ml Alpro Soyamelk

Slik gjør du

 

 

1.Sikt mel og bakepulver i en stor bolle. Smuldre margarinen i melet. Tilsett sukker.
 
2.Lag en fordypning i bakebollen. Ha i melke og eggblandingen, rør til du får en jevn masse.

3.Legg deigen på melet bakeplate.Kjevle deigen til en 2,5 cm tykk leiv. Stikk ut kaker med et glass el.

4.Pensle med egg og dypp i sukker.

5. Stekes på ? C i 10-15 min, eller til de er gyldne.

 

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com