Tilbake

100 % Naturlig-Ny kokebok!

Lene Simonsenhar skrevet kokeboken 100% Naturlig. I 2005 / 2006 skjedde noe som gjorde at hun måtte endre sitt daværende kosthold totalt. Blant annet måtte melk, sukker og gjær i en periode kuttes helt ut av den daglige menyen.

På grunn av manglende oppskrifter satte Lene seg som, mål å komponere egne retter, slik at hun kunne leve med sunn, god mat i en travel hverdag. Boken er et produkt av de fire siste årenes arbeid.

Kokeboken "100% naturlig" er en kokebok for bevisste mennesker som må holde seg borte fra enkelte matvarer, men som samtidig ønsker å fokusere på velsmakende mat og god helse. 49 av 50 oppskrifter er naturlig glutenfrie. Mange av disse er uten gjær, en del av dem også helt uten melk. Tittelen er inspirert av Holmen Crisp sitt Jyttemel, som er 100% naturlig fritt for gluten, og som blir brukt i de fleste rettene.

Lene Simonsen er utdannet lærer med hovedvekt på matematikk og KRL. Hun har i flere år arbeidet som både ungdomsskolelærer og menighetspedagog. Diagnosen cøliaki fikk Lene to år gammel, derfor er hun godt kjent med et glutenfritt kosthold.

Boken gis ut på Commentum forlag og kommer for salg i midten av oktober, vi gleder oss!

Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com