Tilbake

En vellykket Gladmatfestival for Allergikokken

Da er Gladmatfestivalen 2010 over, og Allergikokken er stolte og fornøyde over årets arrangement. Vi stod i år på to ulike stander, én med Norges Astma- og Allergiforbund og én med Ryfylke.

Vi hadde mange besøkende som kom innom både for å snakke og for å delta i vår gjettekonkurranse, og vi håper på å ha fått spredt ordet om oss enda litt lengre.Høydepunktene (bare ett av mange) var da Allergikokken ble nominert til Årets Nyskaper av juryen til Gladmaten, og lørdag ble vi utropt som vinnere av kåringen! Det var sjokoladekaken Hilde som vant prisen. Vi var nominert på grunnlag av hardt og langvarig arbeid med å få produsert vår gode sjokoladekake som passer for svært mange allergikere, noe som har vært en mangelvare på markedet alt for lenge.

Allergikokken er Årets Nyskaper under Gladmaten

Både bakgrunnen og selve resultatet var med på å overbevise juryen om at vi var verdige vinnere. Allergikokken setter stor pris på denne utmerkelsen, og nå er vi ennå mer motivert til å jobbe videre for å lette hverdagen til matallergikere!

Fotograf Erling Dagsland fra Gladmatfestivalen har tatt bildet av de fornøyde vinnerne Hilde og vår konditor, Gunvor Fiskå, like etter å ha blitt utropt til årets nykommere. Gjett om det hjalp på stemningen!

Allergikokken og Sjokoladekaken Hilde er Årets Nyskaper under Gladmaten

Det passer seg vel nå å si vel blåst til arrangørene av Gladmatfestivalen. På tross av litt regn var det imponerende mange som besøkte Vågen og Stavanger disse dagene i juli. Vi håper alle som var innom festivalen koste seg masse og nøt god mat og drikke. Vi gleder oss til neste år, og håper på å få en like trivelig festival da også!

Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com