Tilbake

Allergikokken på årets Gladmatfestival

Nå er det snart tid for årets Gladmatfestival i Stavanger. Festivalen hadde i fjor et besøkstall omkring 250 000, og vi håper på lignende tilstander denne gangen.

Allergikokken har i år to forskjellige stands, og vi er klare for et yrende folkeliv med mange sultne besøkende. Vi har én stand med Astma og Allergiforbundet (NAAF) ved Skagen Brygge Hotell, og der vil vi ha salg av vår sjokoladekake som er uten gluten, hvete, melk, soya, egg og nøtter. I tillegg selges det pølser uten gluten og melk, glutenfrie vafler, og vi vil også stå med informasjon om hva arbeidet vårt går ut på, så kom innom for en koselig prat!

Allergikokken står også sammen med Ryfylke på deres stand på torvet, nær Domkirken. Den er under ledelse av Frode Selvåg, og Allergikokken står sammen med Ryfylke siden vår sjokoladekake blir produsert der.  Sjokoladekaken Hilde Allergikokken skal serveres sammen med andre fristelser som kanelmarinerte bjørnebær, Mikals Røykelaks, skinke fra Suldal, tomatsalat av cherrytomat fra Finnøy og brød fra Ryfylke bakeri. Det er også mulighet for glutenfritt brød, og vi har også eplemost fra Helgøy.

I god tro forventer vi godt vær og et nysgjerrig publikum. Området rundt Vågen er unektelig koselig under slike arrangementer og nivået på utstillere under denne festivalen er høyt. Vi håper alle i nærheten av Rogaland tar seg en tur innom årets Gladmatfestival og Allergikokken.

Vi ønsker alle velkommen til våre stander ved Skagen Brygge Hotell og torvet nær Domkirka for å prøve god mat og drikke, allergiker eller ikke allergiker!

 

 

Alle bilder er tatt av Erling Dagsland, Gladmatfestivalen.

Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com